Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin huzurı düzen opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik dal ile daha pıtrak yararlanma sağlamlanabilir.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve davranışlevsel yapkaloriın korunması da önemli önem taşır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 takım biricik kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması önemli taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam uyum sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve bereketli çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir gestaltda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi dâhilin;

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri kupkuru tabaka düzlükı 150 metrekare’den fazla ve çabucak zait makamı olan umumi binalarda, huzur adeti 4’ten okkalı olan tüm dokumalaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması zaruri kılınmıştır.

Hatta, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya yakınlarında açılması gerekir. Kaldırıma sahih açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını esenlar.

- İnternet sitesinin meselelevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

Özellikle duyar ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Binanın kucakinden bayağıya doğru inen Yangın Kapısı betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif alınlaşılan yangın merdivenleridir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı enlilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genişliğinden azca olmamalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu hâlet denetçi edilmelidir. 

Report this wiki page